lördag
09 nov

Osminkat

Börjar: 09 nov 10:00
Slutar: 09 nov 12:00

Välkommen till en mötesplats för kvinnor i alla åldrar som vill mötas på ett lite djupare plan.


Mitt andra jag – Att leva med psykisk ohälsa

Hur agerar vi runt den som lider av psykisk ohälsa? Vad gör sociala medier med vårt välmående? Och vad betyder det egentligen att bära varandras bördor?

Under nästa Osminkat möter vi Kezia Fryxelius som berättar om hur hon har kämpat med jobbiga tankar och nedstämdhet, med syfte att öppna upp samtalet och kanske kunna hjälpa andra. Vi får också lyssna till Kezias egenkomponerade sånger.

Efteråt samtalar vi i smågrupper, tar en kopp kaffe/te och äter hembakta scones med grädde och sylt. (60 kr)

   

Kezia skriver:
Att leva med psykisk ohälsa kan vara otroligt svårt av många anledningar, både för den som lever med det, men även för folk runtomkring. Det finns många frågor man vill ställa, men får man verkligen ställa dem?

Jag vill gärna berätta om hur jag har kämpat med jobbiga tankar och nedstämdhet i syfte att öppna upp samtalet och kanske kunna hjälpa andra. Tillsammans kommer vi att fika och prata om frågor som t.ex. hur sociala medier påverkar vårt välmående, hur vi agerar runt folk som mår dåligt, vad det betyder att bära varandras bördor.

Min förhoppning är att du som kommer, och även jag, ska få lite mer insikt i ämnet, och få med oss något vi kan använda i vardagen. Så var du än är i ditt liv, vare sig du mår dåligt eller ej, så är du varmt välkommen på osminkat den 9 november!

/Kezia Fryxelius