Fira gudstjänst i coronatider

Från och med 1 juni kan vi bjuda in en liten skara att fira gudstjänst i kyrksalen. Vi fortsätter att sända gudstjänsterna via nätet.

Den 1 juni lättar Folkhälsomyndigheten på de hårda restriktionerna som gällt under vintern och våren. Nu är det möjligt att välkomna ett begränsat antal personer till kyrksalen. I Korskyrkans fall kan vi bjuda in 30 gudstjänstfirare (utöver funktionärer). Vi fortsätter naturligtvis att sända gudstjänsten som vanligt, via Youtube.

Så bokar du

Du bokar genom att leta upp den gudstjänst du vill delta på i kalendern. Du kan också klicka på någon av direktlänkarna här nedan:

Det är fortfarande viktigt att alla sällskap håller avstånd, vi spritar händerna och vinkar när vi hälsar. Och som alltid; stannar hemma om vi inte känner oss friska.

Vill du se igen?

Alla predikningar finns sparade och du kan välja om du vill titta på videon eller lyssna som podd.

Tips!

Vill du att vi ber för dig på söndag? Det gör vi gärna! Skicka in ditt böneämne via mejl till be@korskyrkan.com så ber vi efter gudstjänstens slut.