Fira gudstjänst i coronatider

Den 29 september tar regeringen bort restriktionerna om deltagartak. Det betyder att församlingen kan mötas fritt på gudstjänsten den 3 oktober.

Som vi väntat och längtat! Från och med söndag den 3 oktober firar vi gudstjänst utan anmälan eller deltagartak. Men än kvarstår restriktionerna om god handhygien och att vi behöver stanna hemma om vi inte är friska.

Vi öppnar upp vår gudstjänstverksamhet i faser. Barngrupperna fortsätter ha egna samlingar och går direkt till sina samlingsrum. Bänkraderna i kyrksalen fortsätter stå något längre isär än vanligt. Även kyrkkaffet fortsätter vi att hålla utomhus. På det här sättet hoppas vi att alla ska känna sig trygga med det nygamla vanliga!

För dig som inte är helt frisk fortsätter vi att sända gudstjänsterna på Youtube, så länge vi har restriktioner kvar i samhället.

Vill du se igen?

Alla predikningar finns sparade och du kan välja om du vill titta på videon eller lyssna som podd.

Tips!

Vill du att vi ber för dig på söndag? Det gör vi gärna! Skicka in ditt böneämne via mejl till be@korskyrkan.com så ber vi efter gudstjänstens slut.