Se gudstjänsten hemifrån, eller på plats!

Under hösten 2020 kan du delta i gudstjänsten, antingen på plats i kyrksalen eller hemifrån genom vår Youtubekanal.

Uppdatering: Regeringen vill höja gränsen för deltagare i allmänna sammankomster till 300. Vi återkommer så snart vi kan med hur vi kan anpassa våra gudstjänster utifrån de riktlinjerna.

På plats

Du som vill delta på gudstjänsten på plats i kyrksalen anmäler att du vill komma här på hemsidan. Leta dig fram till veckans gudstjänst i Kalendern och följ länken till anmälningssidan. Där ser du hur många lediga platser som finns tillgängliga och du fyller i formuläret. När du fått ditt bekräftelsemejl är du anmäld och varmt välkommen till kyrkan! Vi håller avstånd under samlingen, läs här om våra Coronaanpassningar.

Du kan bara anmäla dig till veckans gudstjänst, en vecka i taget. Anmälan är öppen fram till kl. 10 på söndagsförmiddagarna.

Om du har frågor som rör anmälningssystemet kan du mejla media@korskyrkan.com.

På webben

Vi sänder våra gudstjänster live varje söndag kl. 11 via:

Tips!

Vill du att vi ber för dig på söndag? Det gör vi gärna! Skicka in ditt böneämne via mejl till be@korskyrkan.com så ber vi efter gudstjänstens slut.