I will smile

Kom och var med i ett kreativt projekt om psykisk ohälsa bland ungdomar.

Det är tid att vara ärlig, tid att våga visa hur det känns på riktigt, vad det handlar om att må dåligt på insidan. Tid att prata om hur vi påverkas av världen vi lever i, en omgivning som vill tala om hur man ska se ut och vara. Tid att bryta sig fri från rädsla för vad andra ska tycka. Tid att vi vågar se och stötta varandra på ett nytt sätt!

Vad innebär projektet?
Tillsammans samtalar vi om psykisk ohälsa och skapar sedan ett drama med sång och dans.

Välkommen du som är 13-25 år. Du som vill samtala om psykisk ohälsa – egenupplevd eller hos någon nära dig, du som vill skapa, skriva repliker, du som vill dansa eller sjunga.

När och hur?

• Fredagen 4 okt: Kezia Fryxelius berättar om sin resa med psykisk ohälsa på Korsdraget kl. 19, Korskyrkan.
  • Tisdag 8 okt, 22 okt, 5 nov: Dropinfika från kl 16.30 i Korskyrkan. Samtal, reflektioner, visioner, skapande.  (Ingen föranmälan krävs)

Varmt välkommen du som på något sätt känner dig berörd av det här, även om du inte vet än hur du vill vara involverad. Bjud gärna med en vän!

Låt oss sluta viska
och prata med vanliga röster
nästa gång vi pratar om psykisk ohälsa

Ju tystare vi är