Israelgruppen

Undervisning och dagsaktuella ämnen står i fokus när Israelgruppen samlas. De öppna träffarna strävar efter att berätta mer om konflikterna i Mellanöstern och hur vi som kristna kan relatera till det vi ser och hör i media. Vid varje träff välsignar och ber vi för Israel och dess grannar.

• För närvarande har Israelgruppen inga träffar på plats.

Vi fortsätter att skicka ut mejl och länkar till gruppen. Vi har enskild undervisning via internet och ber på var sitt håll. Vi uppmuntrar varandra att vara trofasta i bön för Israel och delar aktuella händelser med varandra. Utskicken sker varannan vecka, ojämna veckor, alltså de tillfällen då  vi egentligen hade samlats. Däremellan kommer inslag och tips från någon annan i gruppen. Detta är viktigt i en tid som denna.

Så snart vi får grönt ljus av myndigheter att starta upp igen uppdaterar vi den här sidan.

Vill du ta del av utskicken?
Mejla media@korskyrkan.com så förmedlar vi kontakt.