Kôrsdraget

Dessa kvällar är till för dig som är tonåring i Karlstad. Vi ses varje fredag kl. 19! Kom och var med!

Vi gör olika grejer varje vecka men en vanlig kväll börjar oftast med fika, någon typ av aktivitet eller lek och vi har alltid en andakt. Korsdraget vill vara en trygg plats för unga. Korsdraget är en perfekt plats att få umgås och lära känna nya kompisar. Dela gemenskap med varandra och med Gud! Att tillsammans med andra unga dela tron och vardagen. Oavsett om man är kristen eller inte får man komma, dessa träffar är för alla ungdomar!

Nu i september kommer vi göra detta!
10 sep Mission Impossible
17 sep Pingisturnering
24 sep Among Us live

Vi uppdaterar hemsidan löpande men det är enklast att följa oss på instagram korsdraget.karlstad för att få reda på allt vi gör!

Finns det någon åldersgräns för Korsdraget?
- Korsdraget är för dig som går i högstadiet eller gymnasiet.

Måste man vara kristen för att få komma?
- Nej, oavsett om du är kristen eller kanske aldrig varit i en kyrka är du varmt välkommen att komma!

Covid-19?
- Vi följer myndigheternas riktlinjer och rekommendationer.

Har du någon fråga? Kontakta gärna vår ungdomsledare Olivia på olivia@korskyrkan.com eller skicka ett dm på Korsdragets instagram, @korsdraget.karlstad