Chili/XL-läger


Äntligen kan vi åka till Hjälmargården på läger igen! Vi ser fram emot en vecka med bad, gudstjänster, undervisning, fotbollsturnering, lekar och god gemenskap! ChiliXL riktar sig till dig som är ungdom. På lägret brukar det komma unga från olika delar av Sverige, tidigare år har vi varit runt 700 deltagare! Hoppas att just DU vill följa med i sommar!

Datum: 2 augusti med incheckning och drop-in fika kl 12:30 – 14:30

Slut: 7 augusti ca kl 12:00

Ålder: Lägret riktar sig till ungdomar födda 2003-2009

Tema: Frihet 

Längtar du efter att ta studenten och bli fri från skolan? Att bli miljonär så att du kan vara fri att köpa allt du vill ha? Eller längtar du kanske efter frihet från människors tyckande och tänkande om dig? Människor har i alla tider längtat efter och sökt efter frihet. Frihet från förtryck, orättvisor och sådant som vill tynga ned. I Bibeln kan vi läsa om att Jesus kom för att sätta oss fria. Men vad menar han med det egentligen? Det ska vi utforska under chili/xl 2022! 

Boende och ekonomi: Antingen sovar man inomhus, i tält eller husvagn. I anmälan skriver du in ditt önskemål. Vi önskar att de som har möjlighet tar med eget tält eller husvagn. Det är ett begränsat antal platser inomhus och i första hand går dessa platser till personer med särskilda behov.  Lägeravgiften kommer betalas in till Korskyrkan, mer info gällande betalning kommer när man har anmält sig. Vi önskar att alla som vill ska få chansen att åka på läger, om du behöver sponsring gällande lägeravgiften kontakta Olivia. 

Ute: 1300 kr 

Inne: 1550 kr

Alla som är medlemmar i KSM ung betalar ordninariepris, medan de som inte är medlemmar kommer få betala 100 kr extra. KSM ung är ett gratis medlemskap som arbetar för att Hjälmargården ska få bättre läger. Medlemskapet ger också möjlighet att söka statligt bidrag. Här finns mer info, https://hjalmargardenlager.se/ksm-ung/ 

Dit och hemresa: Gällande resan får föräldrar och ungdomar gärna prata ihop sig mellan varandra för samåkning. Vi ledare kommer finnas på lägergården både tidigare och senare och kan tyvärr inte erbjuda skjuts. 

Anmälan: https://anmalan.hjalmargardenlager.se/anmalan/60 Anmälan stänger 24 juni. Kom ihåg att kryssa i Korskyrkan Karlstad i din anmälan! Efter att du har anmält dig kontakta Olivia Sandberg så hon vet att er anmälan skickats in.

Om du har vidare frågor kontakta vår ungdomsledare Olivia Sandberg olivia@korskyrkan.com