fredag
23 aug

Församlingssemester 2019

Börjar: 23 aug 17:00
Slutar: 25 aug 15:00

Vi packar väskorna och drar iväg på en skön semester - allihop tillsammans.


Snart är det äntligen dags! En hel helgs semester tillsammans med församlingsfamiljen i underbar natur på Vägsjöfors Herrgård. Under helgen samtalar vi om hur vi får ihop livspusslet på ett sätt så att vi både får marginaler i vår vardag och tid att SE varandra. Vi umgås, äter god mat och slappnar av i solstolarna på laggårdsbacken. Det finns möjlighet till olika semesteraktiviteter som sport, bad, paddla kanot, musik, promenader och fika i massor.

 

Praktisk info

Vägsjöfors Herrgård ligger ca 20 km norr om Torsby. Körtid 1:30 h från Karlstad. På fredag har vi drop-in-fika från kl. 16 och middag kl. 18. Söndagen avslutas med gudstjänst och fika, slut ca kl. 15. Vi kommer laga all mat gemensamt och hjälpas åt med disk och städning, det kommer att finnas listor att skriva upp sig på för detta.

 

Olika boendealternativ
  • Tält: 40kr/person och natt. Du kan antingen sova i eget tält eller i det stora scouttältet, meddela vilket när du anmäler dig.
  • Husvagn: 140kr/dygn utan el, 180kr/dygn med el.
  • Vandrarhemsbädd: Flerbäddsrum 4-6, begr. antal. Ta med egna lakan och handdukar. Vuxen: 160 kr/natt. Barn 4-12 år: 100 kr/natt. Barn 0-3 år: Gratis.
  • Herrgårdsrum: Ta med egna lakan och handdukar. Tillval lakan 40kr. Dubbelrum vuxen: 260 kr/natt. Dubbelrum barn: 200 kr/natt. Extrasäng alla åldrar: 150 kr/natt. Barn (0-3 år) i egen resesäng gratis. För enkelrum, kontakta Linda Hiebert.

 

Mat
  • 0-5 år: gratis
  • 6-12 år: 100 kr
  • 13-19 år: 150 kr
  • Vuxna: 250 kr

Priser för maten enstaka dagar hittar du i informationsbroschyren.

 

Anmälan

Du anmäler dig genom att skriva upp dig på anslagstavlan i kyrkans foajé. Anmäl dig så snart som möjligt så blir det arbetet enklare för planeringsgruppen.

 

Betalning

Betalning sker på plats med swish, kort eller kontant. Vi vill att alla ska ha möjlighet att vara med, oavsett livssituation. Vill du vara med och sponsra någon som behöver lite ekonomisk hjälp? Hör av dig! Har du frågor, kontakta Linda Hiebert info@korskyrkan.com.