söndag
02 okt

Rum för Gud med profetisk betjäning

Börjar: 02 okt 18:00
Slutar: 02 okt 19:30

Vi tror på bönens kraft! Vi tror att Gud hör alla våra böner och att Gud vill hjälpa oss i stort som smått.


Rum för Gud är en kväll av lovsång och tillbedjan inne i kyrksalen, där finns möjlighet till förbön. Du kan också boka tid för att få särskild förbön av en  mindre grupp förebedjare från församlingen. Vi kallar den möjligheten för "Rum för helande".

   

Boka tid till "Rum för Helande"

Rum för Helande är en förbönstjänst för dig som längtar efter att få möta Gud. Vi tror att Gud Fadern, Sonen Jesus Kristus och Den Helige Ande är i full verksamhet idag och att det inte finns någon gräns på Hans kärlek till dig. Jesus är vår förebild och han uppmanar oss som tror på honom att be för de sjuka till helande, lösa de som är bundna och sätta de fångna fria. Vi kan ingenting göra i egen kraft men vi har fått Den Helige Ande som är vår hjälpare och möjlighet.

Om du har ett behov av helande i ditt liv, fysiskt, själsligt eller enbart har en längtan efter att någon ber för dig vill vi välkomna dig till Rum för Helande. Välkommen att boka tid via mail till anneli@korskyrkan.com, senast 25 sept. Du får ett mejl med bekräftelse att din förfrågan är mottagen. Några dagar innan söndagskvällen får du information om vilken tid vi har avsatt för dig under kvällen.

 Välkommen till Rum för Helande!