lördag
06 feb

Lärjungakursens fortsättning

Den 9 februari startar del två av Lärjungakursen i Korskyrkan. Den tar vid där Lärjungakursens första termin slutade och för många är det en efterlängtad uppföljare.


Idén bakom lärjungaskap bygger på tanken att det finns kunskap som man inte kan läsa sig till. Istället måste man umgås med en mästare inom ämnet under lång tid. Målet för lärjungen är att bli lik sin mästare och i vårt fall heter mästaren Jesus.

– Jesus kallade oss inte till att ”bara” tro på honom, han kallade oss till att gå vidare och bli hans lärjungar och göra samma saker som han gjorde – idag, i Karlstad 2016, berättar Anneli Uppman Bengtsson, ledare för Lärjungakursen.

Den här kursen vill hjälpa dig att tränga djupare in i lärjungaskapet, djupare in i Bibeln och att se mer av vem Gud verkligen är.

– På samma gång kommer du att upptäcka vem Gud tycker att du är, vilket är rena dunderkuren för självkänslan, säger hon. 

– Det är inte lång tid kvar innan kursen startar, men det dröjer innan samma kurs börjar igen, så anmäl dig redan idag. Det är du verkligen värd.