Kôrsdraget

Vi ses varje fredag kl 19! Välkommen att vara med!

Varje fredag vecka efter vecka samlas vi för att dela gemenskap med varandra och med Gud. En kväll består oftast av fika, en aktivitet och en andakt. Det kan vara allt ifrån filmkväll till tårtbakartävling! Korsdraget önskar att få vara en trygg plats för unga, även en plats att få umgås och lära känna nya kompisar på. Oavsett om man är kristen eller kanske aldrig har varit i en kyrka innan är man välkommen. Korsdraget är för dig som går i högstadiet eller gymnasiet.

Några särskilda datum att lägga på minnet för hösten 2022:

30 sep - 1 okt  |  2022 För en Ny Generation
28 okt  |  Ungdomsmötet IMPACT Kristinehamn
25 nov  |  AGAPE Pingstkyrkan Karlstad
16 dec  |  Julfest

Vi uppdaterar hemsidan löpande men det är enklast att följa oss på instagram korsdraget.karlstad för att få reda på allt vi gör!

Om du har någon fråga kan du skriva till vår ungdomsledare Olivia på olivia@korskyrkan.com eller skicka ett dm på Korsdragets instagram, @korsdraget.karlstad