Ungdom

Korskyrkan vill vara en kyrka för alla åldrar! För oss är ungdomar viktiga och vi vill skapa möjlighet att för dig som ung att få växa och hitta din sanna identitet i Gud. Vi har tre ledord vi utgår från som är uppmuntra, utrusta och utmana. För oss är ungdomar en viktig röst och vi som församling vill att alla unga ska känna sig hemma här.

Varje fredag har vi ungdomssamlingar som vi kallar för Korsdraget. Utöver det kan du även konfirmera dig i kyrkan. Varje år åker vi även iväg på läger, antingen som kyrkan anordnar eller andra olika event i Sverige! Nytt för i höst är även att vi erbjuder en ungdomsalpha! Välkommen att kolla in våra olika samlingar för tonåringarna. Du som är ung har även möjlighet att höra av dig hit om du vill prata med en vuxen eller vill att vi ska hjälpa dig att be för något.

Om du har någon fråga får du gärna kontakta vår ungdomsledare Olivia Sandberg, olivia@korskyrkan.com