Gudstjänster

I Korskyrkan, som i så många andra kyrkor världen över, firar vi gudstjänst! Här sker det varje söndag kl 11. Välkommen!

En gudstjänst är ett öppet möte för alla som vill delta, oavsett om du tror på Gud eller inte. Ett möte innehåller vanligtvis sång och musik, aktiviteter för barnen, predikan, vittnesbörd och förbön. Vår önskan är att Guds tilltal och närvaro ska beröra alla som kommer på ett speciellt sätt.

Har du aldrig gått på en gudstjänst förut? Då hittar du svar på vanliga frågor om gudstjänster här!

Programmet för kommande gudstjänsterna hittar du i vår kalender. Tumregeln är Korskyrkan, söndagar kl. 11:00.

Vad gäller under Coronapandemin?

Under coronapandemin kan vi inte fira gudstjänst som vanligt, istället bjuder vi in till sändningar via nätet. Du som vill delta på plats är välkommen att boka in dig här på hemsidan genom att leta upp veckans gudstjänst i Kalendern.