Söndagssamlingar


Himlastjärnorna, 03 år

Himlastjärnorna är en samling för de allra minsta som pågår samtidigt med söndagsgudstjänsten. Hit är alla barn i åldern 0–3 år välkomna, tillsammans med en förälder eller annan vuxen. Samlingen håller på i ungefär 30 minuter och slutar runt kl. 12. Vi sjunger sånger tillsammans med eller utan rörelser och berättar på ett enkelt sätt, vem Gud är. Ibland har vi även lite enkelt pyssel för de barn som vill. Samlingen leds av olika föräldrar till barn i gruppen.

Vill du veta mer? Kontakta Sandra Dehlin

 

Skatten, 4-6 år

Varje söndag får du, tillsammans med dina kompisar, upptäcka vem Gud är genom bibelberättelser. Dessa gestaltar vi på olika sätt, till exempel genom drama, handdocka och flanellograf. Varje söndag öppnar vi vår skattkista. Där finns olika ledtrådar som leder oss till dagens bibelberättelse. Det finns också tid för sång, lek, fruktstund, pyssel och bön. Varje söndag samlar vi ihop en kollekt till vårt fadderbarn i Kenya.

Vill du veta mer? Kontakta Sandra Dehlin

 

Upptäckarna, årskurs 1-3

På söndagarna samlas ett härligt gäng av barn, fulla av fart och kluriga frågor. En bibelberättelse står i centrum vid varje samling och utifrån den leker vi, spelar drama, gör olika uppdrag, pysslar, lyssnar, ser på film och klurar på vad berättelsen kan säga oss om livet och vardagen.

En gång i månaden har vi "Idrottsgruppen" parallellt med Upptäckana.

Vill du veta mer? Kontakta Sandra Dehlin

 

Äventyrarna, årskurs 4-6

En gång i månaden har vi "Idrottsgruppen" parallellt med Äventyrarna .