Söndagssamlingar

Varje söndag börjar vi gudstjänsten tillsammans, både stora och små, i kyrksalen. Efter ca 20 minuter går barnen ut till sina olika grupper.


Himlastjärnorna, 0–3 år

Himlastjärnorna är en samling för de allra minsta som pågår samtidigt med söndagsgudstjänsten. Hit är alla barn i åldern 0–3 år välkomna, tillsammans med en förälder eller annan vuxen. Samlingen håller på i ungefär 30 minuter och slutar runt kl. 12. Vi sjunger sånger tillsammans med eller utan rörelser och berättar på ett enkelt sätt, vem Gud är. Ibland har vi även lite enkelt pyssel för de barn som vill. Samlingen leds av olika föräldrar till barn i gruppen.

Vill du veta mer? Kontakta Sandra Dehlin

 

Skatten, 3-6 år och Upptäckarna, 7-9 år (lågstadiet)

Skatten och Upptäckarna startar upp tillsammans varje söndag. I denna storsamling får barnen upptäcka mer om vem Gud är och Guds kärlek till alla människor utifrån ett särskilt tema. Vi gestaltar detta genom bl.a. drama, besök av olika gäster (Agent Svarta Sara, Rosa Rut m.fl.) eller på något annat kreativ sätt. Vi brukar också sjunga och lära oss en minnesvers. 

Efter samlingen går vi ut i respektive grupp, Skatten  för sig och Upptäckarna för sig, och klurar på vad dagens tema kan betyda för barnen i deras liv. Sedan ber vi, leker, gör uppdrag, pysslar m.m.

Vill du veta mer? Kontakta Sandra Dehlin eller Barbro Johansson

 

Äventyrarna, 10-12 år (mellanstadiet)

 

Vi träffas varje söndag och följer ungefär samma tema som de yngre barngrupperna. Bl.a. samtalar vi, läser bibeln, ber, spelar spel, leker och fikar.

Vill du veta mer? kontakta Barbro Johansson eller Erik Aronsson

 

En gång i månaden har vi "Idrottsgruppen" parallellt med Äventyrarna .