Idrottsgruppen

En gång i månaden får de barn som som vill och som går i Upptäckarna och Äventyrarna (låg- och mellanstadiet) vara med i idrottsgruppen. Vi kör en kombo av idrott och andakt under gudstjänsttid.

Datum för våren 2020
  • 9 februari, fotboll, Sundstahallen
  • 15 mars, innebandy/hinderbana, Tingvalla idottshall
  • 5 april, innebandy/hinderbana, Tingvalla idrottshall
  • 10 maj, frisbeegolf, Mariebergsskogen
Praktiskt

Vi samlas i kyrkan kl. 11:00 och går sen tillsammans till idrottshallen. Vi byter om på plats i idrottshallen, så ta med gympakläder och gympaskor. Vi kommer inte att duscha där utan det får man göra hemma. Vi avslutar kl. 12:30 i idrottshallen och går sen tillbaka till kyrkan tillsammans. Om du har en egen innebandyklubba får du gärna ta med den de dagar vi spelar innebandy.

Ledare

Erik Augustin, Pär Nilsson och Sebastian Sandberg.

Vid frågor om Idrottsgruppen kontakta Erik Augustin: 0730 – 22 63 63.
Vid frågor som gäller samlingarna för de barn som är kvar i kyrkan ring till Sandra Dehlin: 0706 – 69 49 05

Inte sugen?

För de barn i Upptäckarna och Äventyrarna som inte vill vara med i Idrottsgruppen fortsätter vi med vanliga samlingar i kyrkan. Du kan välja från gång till gång om du vill vara med i Idrottsgruppen eller stanna kvar i kyrkan.