Idrottsgruppen

Nu startar vi en Idrottsgrupp för alla barn i Upptäckarna och Äventyrarna (låg- och mellanstadiet) som vill. Vi kör en kombo av idrott och andakt, en söndag i månaden, under gudstjänsttid.

Program för våren 2019

3 februari - Innebandy i Tingvallagymnasiets idrottshall
3 mars - Innebandy/hinderbana i Tingvallagymnasiets idrottshall
7 april - Fotboll i Sundstahallen
5 maj - Innebandy i Tingvallagymnasiets idrottshall
2 juni - Frisbeegolf utomhus
16 juni - Avslutning

Praktiskt

Vi samlas i kyrkan kl. 11:00 och går sen tillsammans till idrottshallen. Vi byter om på plats i idrottshallen, så ta med gympakläder och gympaskor. Vi kommer inte att duscha där utan det får man göra hemma. Vi avslutar kl. 12:30 i idrottshallen och går sen tillbaka till kyrkan tillsammans. Om du har en egen innebandyklubba får du gärna ta med den de dagar vi spelar innebandy.

Ledare

Erik Augustin, Pär Nilsson, Sebastian Sandberg och Thomas Fryxelius.

Vid frågor om Idrottsgruppen kontakta Erik Augustin: 0730 – 22 63 63.
Vid frågor som gäller samlingarna för de barn som är kvar i kyrkan ring till Sandra Dehlin: 0706 – 69 49 05

Inte sugen?

För de barn i Upptäckarna och Äventyrarna som inte vill vara med i Idrottsgruppen fortsätter vi med vanliga samlingar i kyrkan. Du kan välja från gång till gång om du vill vara med i Idrottsgruppen eller stanna kvar i kyrkan.